Saltele Memory Confort Line
La inceput…
noiembrie 25, 2019
Saltele Memory explicate
De ce sa cumperi o saltea cu spuma cu memorie?
noiembrie 29, 2019
Show all

Cum sa ai un somn cu adevarat odihnitor?

Saltele memory Confort Line Design

Fă din dormitorul tău un adevarat rai. Cu cât sunt mai confortabile salteaua și perna, sau intunericul din dormitorul tău, cu atât sunt mai favorabile unui somn odihnitor.

Păstrați camera complet întunecată în timp ce dormiți, astfel încât să nu fiți trezit.

Domirtorul - rai in casa ta!

Folosiți-vă dormitorul pentru culcare.Dacă corpul tău este obișnuit să facă tot felul de lucruri în cameră în afară de somn, este posibil să nu facă o tranziție lină la somn când este timpul.Mintea ta ar trebui să-ți asocieze dormitorul cu somnul și poate cu activități relaxante și relaxante.Evitați: munca stresantă sau temele, utilizarea computerului, vizionarea la televizor, vorbirea la telefon, mâncarea, exercițiile fizice și, în general, orice lucru stresant, energizant, foarte interesant sau care vă împiedică să dormiți la timp.Probabil că în regulă: lectură, un proiect relaxant, îmbrățișare cu soțul, scris în jurnal.Folosiți-vă patul DOAR pentru dormit.

Saltea pentru somn odihnitorLuați în considerare achiziționarea unei saltele noi. Cele mai noi tipuri de saltele memory, care permit ajustarea sau care se mulează în jurul tău te pot ajuta să dormi mai bine.

Un alt tip de saltea, saltea ortopedica, vă permite să ajustați fermitatea patului, individual, atât pentru dvs., cât și pentru partenerul dvs.

Acest lucru este ideal dacă nu puteți fi niciodată de acord cu privire la ce saltea se simte bine. Este posibil să aveți fiecare nevoi diferite, iar încercarea de a găsi o saltea care să vă placă ambilor înseamnă, în general, să găsiți o saltea pe care niciunul dintre voi nu va dormi bine.

Un alt tip de saltea folosește spumă cu memorie, care se mulează pe contururile corpului în timp ce va odihniti. Acest lucru nu lasă acumularea de puncte de presiune care să provoace amorțeală, iritații sau alte probleme fizice.

Acest lucru este util mai ales pentru cei cu șolduri proaste sau alte articulații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5% Reducere
10% Reducere
Data viitoare
20% Reducere
10% Reducere
20% Reducere
Alta data
Nu ai noroc azi
5% Reducere
50% Reducere
Fara premiu
10% Reducere
Sansa ta sa castigi un premiu!
Enter your email address and spin the wheel. This is your chance to win amazing discounts!
Our in-house rules:
  • One game per user
  • Cheaters will be disqualified.