Saltele memory Confort Line Design
Cum sa ai un somn cu adevarat odihnitor?
noiembrie 26, 2019
Cum alegi salteaua potrivita?
ianuarie 30, 2021
Show all

De ce sa cumperi o saltea cu spuma cu memorie?

Saltele Memory explicate
Avantajele unei saltele din spumă cu memorie

 

Buretele din spumă de memorie se găsește acum în multe produse de zi cu zi, de la perne și saltele, la articole de birou și încălțăminte. Acesta a fost dezvoltat inițial pentru NASA în anii 1960 pentru scaunele de avion.

Aruncați o privire atentă la scaunul de birou – este probabil că are o componentă din spumă de memorie. Sau poate picioarele tale sunt obișnuite cu confortul papucilor din spumă cu memorie.

Desigur, unul dintre cele mai frecvente produse care se bucură de avantajul acestui material este – ați ghicit – salteaua memory. Printre numeroasele caracteristici ale saltelelor din spuma cu memorie, compoziția din spumă de înaltă densitate este atât moale, cât și absorbantă de energie, făcându-le suprafațe ideale pentru dormit.

Beneficii ale spumei cu memorie

Dacă v-ați întrebat vreodată „Cum funcționează spuma de memorie?” sau „Ce face diferită spuma de memorie?” nu te mai mira. Iată câteva lucruri pe care nu le știați despre spuma de memorie:

1. Salteaua din spuma cu memorie oferă o potrivire adevărată a corpului
Saltelele construite din spumă cu memorie se mulează activ pe corpul dumneavoastră ca răspuns la căldură și presiune, permițând suprafeței să distribuie uniform greutatea corporală atunci când este ocupată și să revină la forma inițială odată ce presiunea este eliminată. Clienții, Confort Line Design, chiar spun în recenziile lor despre saltelele memory: “M-am topit în saltea” și “Am avut primul meu somn odihnitor!”.

2. Spuma cu memorie controleaza temperatura
Știm că temperatura corpului tău poate afecta cât de bine dormi. Saltelele din spumă cu memorie sunt fabricate folosind un material sensibil la temperatură, care permite saltelei să-și regleze căldura și greutatea corpului – pe măsură ce temperatura crește, salteaua devine mai moale pentru a oferi un somn bun. Dacă sunteți de obicei cu sânge cald, vă recomandăm să luați în considerare o saltea cu spumă cu memorie, cu o funcție de răcire.

3. Saltelele memory oferă confort pentru calmarea durerii
Saltelele din spumă cu memorie oferă beneficii pentru sănătate prin ameliorarea durerilor și oboselii, precum și ajutarea corpului dumneavoastră să se refacă mai repede după leziuni. Potrivit LiveStrong.com, acest lucru se realizează prin capacitatea materialului de a deplasa presiunea din punctele de durere ale corpului dumneavoastră. Zonele de durere au o temperatură ușor mai ridicată decât restul corpului, iar spuma cu memorie detectează aceste diferențe și se formează în mod corespunzător corpului prin adăugarea sau reducerea presiunii în zonă.

4. Spuma memory nu retine alergeni si acarieni
Conform Environment, Health and Safety Online, o saltea tipică care a fost utilizată de câțiva ani, conține între 100.000 și 10 milioane de acarieni în interior. Saltelele cu spumă cu memorie sunt, totuși, compuse din spumă poliuretanică, care este fabricată din fibre care împiedică colectarea acarienilor, cauzatori de alergii în pat. Spre deosebire de saltelele standard, compoziția densă a spumei cu memorie previne acumularea de alergeni în timp.

5. Spuma cu memorie oferă rezistență la transferul de mișcare
O opțiune logică pentru cupluri, spuma cu memorie absoarbe mișcarea suprafeței pentru a reduce perturbările atunci când un partener se mișcă în pat. Aceasta este o veste bună pentru cei care au parteneri care aruncă și se întorc, deoarece tulburările sunt minime, în timp ce salteaua se conformează fiecărei nevoi unice a corpului tău. În timp ce nevoile și preferințele de somn variază de la persoană la persoană, paturile cu spumă cu memorie oferă o alternativă inteligentă la o saltea standard. Cu capacitatea de a oferi suport natural pentru durere, precum și o potrivire mulată specifică corpului dvs., paturile din spumă cu memorie sunt demne de luat în considerare atunci când cumpărați o saltea nouă. Și cu atât de multe dintre care poți alege, trebuie să găsești potrivirea ta perfectă!

Nu mai aștepta. Te asteptam sa achizitionezi o saltea cu spumă cu memorie pe www.saltele-confort.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5% Reducere
10% Reducere
Data viitoare
20% Reducere
10% Reducere
20% Reducere
Alta data
Nu ai noroc azi
5% Reducere
50% Reducere
Fara premiu
10% Reducere
Sansa ta sa castigi un premiu!
Enter your email address and spin the wheel. This is your chance to win amazing discounts!
Our in-house rules:
  • One game per user
  • Cheaters will be disqualified.